Cartea Aventurile lui Mimi I

Cartea este pilonul de bază al programului Business Kid, program de educație financiară pentru întreaga familie derulat de Asociația Happy Moms.

Copiii învață, prin teatru, joc și joacă, dar și prin ateliere practice, cum se câștigă banii, cum se cheltuie, cum se economisesc, cum și cui se pot dona, dar și ce înseamnă nevoi și dorințe și diferența dintre acestea.

Părinții deprind, prin exerciții practice, modul în care se împart veniturile într-o lună pe diverse categorii de cheltuieli și exersează împreună cu copiii aceste obiceiuri.

Toate acestea prin intermediul unei cărți de povești.
Untitled design (13)

Aventurile lui Mimi I - Lansări

Lansare Brașov

Lansarea cărții în Brașov s-a desfășurat în cadrul librăriei Ștefan Octavian Iosif în prezența a peste 50 de persoane, autoarele Dana Lupșa, Bianca Bucă, Alina Moldovan și ilustratoarea Daiana Bogdan au încântat publicul cu prezența și discursurile lor.

Publicul a avut parte și de o surpriză, un fragment din piesa de teatru, oferit de echipa de mici actori care pune în scenă povestea lui Mimi.

DSC (4) (Medium)
DSC (135) (Medium)
DSC (134) (Medium)
DSC (121) (Medium)
DSC (96) (Medium)
DSC (17) (Medium)

Lansare București

Diverta Lipscani a găzduit lansarea din București, la care au participat autoarele Dana Lupșa, Bianca Bucă și Diana Mihăilă, precum și directorul grupului editorial Libris, domnul Virgil Oniță.

Echipa de teatru formată din micii actori a încântat publicul cu un fragment din piesa Aventurile lui Mimi.

IMG_3171 (Medium)
IMG_3694 (Medium)
IMG_3634 (Medium)
IMG_3573 (Medium)
IMG_3390 (Medium)
IMG_3380 (Medium)

Lansare Alba Iulia

În Alba-Iulia, Mimi a debutat în cadrul Târgului de Carte desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, în prezența autoarelor Dana Lupșa și Bianca Bucă.

Acest site conține cookie-uri. Ele sunt necesare pentru a asigura buna funcționare a site-ului.