Echipa Business Kid

Datorită voluntarilor noștri proiectul Business Kid continuă și online. Iată cine sunt ei:

Business Kid Brașov

Maria

Sunt Maria Gastaldo, economist de profesie specializat în evaluări de proprietăți imobiliare și bunuri mobile, profesez de 10 ani ca evaluator autorizat ANEVAR.

Sunt mama a 3 băieți, și așa am învățat arta de a fi arbitru, judecător, jandarm, prieten de joacă, și la nevoie zâna bună care împlinește dorințe și face surprize. Din această cauză în perioadele în care nu am putut muncii am ales calea voluntariatului în diverse activități legate de educația copiilor.

În Asociația Happy Moms m-am alăturat echipei care implementează proiectul Business Kids, punând astfel umărul la creșterea nivelului de educație finaciară și antreprenorială a elevilor de școală generală și transformând voluntariatul în a doua mea profesie.

Îmi aduce multă împlinire activitatea la catedră, mă obligă să fiu mai bună decât ieri, să am un comportament etic și moral, să schimb lumea în bula mea deloc mică. În lumea oamenilor mari îmi aduce împlinire diversitatea misiunilor de evaluare, pregătirea continuă și relația armonioasă cu clienții.

Business Kid Făgăraș

Marciana Streza

Sunt Marciana Streza, pasionată de ideea de învățare pe tot parcursul vieții și a valorizării potențialului personal, în special la vârsta copilăriei și a adolescenței, am trecut de ceva vreme de vârsta majoratului ca și profesor de limba engleză.

De 9 ani construiesc un drum complementar în domeniul educației, manifestat în cadrul AVE, care pune în valoare și programe inițiate de Asociația Happy Moms.

Dragul de autenticitate și sens în educație este manifestat în MySpace, un spațiu de învățare, dezvățare și re-învățare, unde principala activitate este desfășurată în jurul învățării limbii engleze “pe limba cursanților”, adică în funcție de stilul personal de învățare.

Business Kid Cluj

52364601_579443532569088_5955785021414440960_n-1200x795

Russu Florina, profesor titular de literatură universală şi limba engleză în învăţământul de stat, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj-Napoca, 12 ani experienţă la catedră, consilier de imagine educaţional, coordonator naţional proiecte şi programe educative, scriitor.

Mămică a trei bulgăraşi de aur, Miruna, Dragoş şi Victoria, soţia unui munte de blândeţe, a devenit de curând antreprenor în domeniul consultanţei educaţionale, iar cea mai mare împlinire profesională îi este dată de recunoaşterea naţională în domeniul educaţiei instituţionalizate, bazate pe valori şi atitudini, reprezentând, prin ceea ce face, un laborator de imagine şi imaginar în cadrul reformei şcolii româneşti contemporane.

Am ales să fac parte din echipa Happy Moms Cluj deoarece am simţit că sufletul meu de bujor de munte se poate deschide liber şi solar în această comunitate minunată de femei oneste.

Business Kid Alba-Iulia

20190523_140853-800x1067

Sunt Liliana Cristina Damian, am 38 de ani, mămica Elizei de 6 ani.

Absolventă de Filologie după ce am studiat 5 ani Liceul Pedagogic, dar care am ales să nu profesez ceea ce am studiat. Așa că pentru câțiva ani, am lucrat într-o companie multinațională, care m-a ajutat enorm în formarea mea profesională. O dată cu venirea pe lume a Elizei, a trebuit să îmi focusez toată atenția asupra ei și prioritățile mele s-au schimbat.

Am început colaborarea cu câteva companii internaționale de înfrumusețare și sănătate, considerând că alegerile naturale și echilibrate sunt soluția unui stil de viață sănătos și armonios. Privind în urmă la ceea ce am studiat pot spune că tot educație fac și acum, însă una diferită, cu un impact pozitiv asupra sănătății. În cadrul magazinului meu,din Alba Iulia, am organizat multe workshop-uri de informare, având invitați specialiști din diverse domenii. Educația este o prioritate pentru mine și va fi mereu.

Am decis să mă alătur acestei asociații pentru că avem aceeași misiune de a educa și sprijini mamele în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă atât pe plan personal cât și profesional!

Acest site conține cookie-uri. Ele sunt necesare pentru a asigura buna funcționare a site-ului.