CARTEA AVENTURILE lui MIMI II – Educație financiară pentru toată familia

În continuarea primei povești ce o are ca protagonistă pe Mimi, cel de-al doilea volum aduce în prim plan noțiuni mai avansate de educație financiară, explicate prin intermediul personajelor jucăușe, care pleacă într-o aventură la Paris.

În aventurile ei, Mimi ajunge să înțeleagă ce înseamnă dobândă, card, bancă, sau curs valutar, pentru ca ulterior să le poată explica mai departe copiilor care ascultă episoadele de podcast.

În 2020, proiectul Business Kid a primit finanțare din partea Raiffeisen Comunități care susține acest program gratuit de care vor beneficia 1250 de elevi și 50 de cadre didactice din 4 orașe ale țării. 250 de exemplare ale cărții vor fi distribuite gratuit. 

mimi
Citește câteva rânduri
Pastila psihologică

Printre prieteni noi, arome pariziene și discuții despre fetițe de afaceri, în carte se regăsesc și pastile psihologice, redactate de psihoterapeutul Alina Moldovan, pentru toată familia.

Exerciții

Și pentru că Aventurile lui Mimi este o carte de educație financiară pentru întreaga familie, la finalul cărții, după ce Mimi își pune o nouă dorință, găsești o serie de exerciții pentru părinți propuse de către Ioana Mărgineanu.

Acest site conține cookie-uri. Ele sunt necesare pentru a asigura buna funcționare a site-ului.